26 Şubat 2018 Pazartesi

STREAMITY: Kripto Para Alış Satış İşlemlerinde Yeni Dönem

28056299_407041819721116_5305275185526482243_n.jpg
Kripto paraya olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Yatırımcılar artık yatırımlarını dijital paraya odaklı olarak şekillendirmektedir. Dolayısıyla hali hazırda 1500' ü geçen kripto para piyasada mevcuttur. Bu rakamda günden güne ilerlemeye devam etmektedir. Dolayısıyla sizlere her gün kripto para yatırımları ve projeleri hakkında bilgileri paylaşmaya devam ediyorum. Bugün sizlere açıklayacağım konuya gelirsek eğer merkezi olmayan şifreleme değiş tokuş alışverişi olan STREAMITYplatformundan bahsedeceğim. Genel bilgileri sizlerle paylaşmadan evvel ayrıntılı bilgi isteyenler için https://streamity.org/en/ sayfasını ziyaret etmelerini öneririm.
23844470_372206236538008_350715526800391657_n.jpg
STREAMITY NEDİR?
En kısa tanımını vermek gerekirse P2P (Peer to Peer) cryptocurrency tabanlı akıllı sözleşmeleri paylaşımı için merkezi olmayan şifreleme değiş tokuş alışverişi platformudur. Fiat ve para değişimi için benzersiz çözümler sunuyor. Biraz daha açıklamak gerekirse hepimiz biliyoruz ki dijital para alış satış işlemlerinde yüksek komisyonlar bulunmakta. Bu durum hepimiz için sıkıntı yaratmaktadır. İşte burada STREAMITY nin sunduğu çözümler devreye girerek dijital para alış satış işlemlerinde komisyon oranı olmadan işlemlerinizi kolaylıkla yapabilme imkanı sunuyor. Akıllı sözleşmeleri kullanarak dijital para işlemlerinde daha karlı satma veya satın almak için devrim niteliğinde çözümler sunuyor.
STREAMITY platformunun tokeni STM dir. Streamity platformunda hizmet satın almak için STM tokenleri kullanılır. Yatırımcılar, bağımsız olarak tokenleri satın alabileceklerdir. Ethereum platformunda ERC 20 standardına uygundur. STM tokenlerinin sayısı 180.000.000 token ile sınırlandırılmıştır.
Streamity, platformunun amacı kullanıcıların kripto para işlemlerinin güvenliğini sağlayarak tarafın birbirleri ile olan ilişkilerinde kötüye kullanma ve dolandırıcılık girişimleri yapma imkanı bulamamasını sağlamak için oluşturulmuş sistemdir.
STREAMDESK taraflar arasında değiş tokuş işlemlerinin yaptığı bir P2P platformudur. Kişiler arasında komisyonsuz para aktarımından dolayı, StreamDesk ile borsalar ve bankalar gibi finans kurumları arasında bir hiç bir karşılaştırma yoktur. StreamDesk, üstün güvenlik ve işlem hizmetleriyle, blok zincir teknolojisine dayanan gelişmiş bir P2P platformudur. StreamDesk te yapılan tüm işlemler çok hızlı olmakla beraber platform kullanıcılarına hem zamandan aynı zamanda standart faiz oranları, yüksek komisyonlar ve gizli ücretlerin olmaması nedeniyle dijital para alımında tasarruf edebilme imkanı sunar.
2.png
Değiş tokuş işlemlerinde fiat parası satıcının hesabına aktarıldığı zaman ödeme sisteminden gelen bir sinyal ile akıllı sözleşme açılır ve dijital parayı bu şekilde alır. Bu sistemde alıcı parayı belli bir süre içerisinde satıcının hesabına aktarmaz ise akıllı sözleşme açılır aynı zamanda kriptocurrency satıcının hesabına parayı geri gönderir. Platform kullanıcılarına 7/24 güvenilir teknik destek sağlar. Kripto para alım salım işlemleri bu sistem sayesinde daha kolay daha güvenilir hale gelecek.
StreamDeks özelliklerini sıralamak gerekirse; Akıllı sözleşmeleri kullanma , Operasyonların yasal süreç içerisinde olması, Sadelik ve kolay uygulanabilir olması, Kripto paraların özgün olması olarak sıralayabiliriz.
image.png
NASIL ÇALIŞIR
Alıcı, StreamDesk uygulamasını kullanarak listeden kendine uygun bir sipariş seçer ve sipariş onaylandığı takdirde, şifreleme durumu akıllı sözleşme ile engellenir. Diğer taraftan alıcı, seçilen yöntemi kullanarak direkt satıcıya ödemesini yapar. Satıcının hesabına para geçince, akıllı sözleşmeler, bunları engelleyen bir sinyal elde ederek, alıcının hesabına gönderir. Sistem bu kadar basit ve kolay işlemektedir.
YOL HARİTASI
Ayrıntılı olarak yol haritası aşağıda verilmiştir.
yol.png
STREAMITY EKİBİ
Vladislav Kuznetsov - CEO Kurucusu
Dmitry Martianov - CTO ortak kurucusu
Oles Sribny - Yatırım Başkanı başta olmak üzere araştırma geliştirme ve pazarlama ekibinin ortak oluşumudur.
tkm.png
TOKEN BİLGİLERİ
Token: STM
Token Standartı: ERC-20 uyumlu
Toplam token sayısı: 186 Milyon token
Pre-ico: 22 Ocak 2018
ICO: (1.Aşama: 12 Mart 2018 - 25 Mart 2018)-(2. Aşama 16 Nisan 2018 - 29 Nisan 2018)
Döviz Kuru: 1STM= 0.2 ABD Doları
Kabul edilen para birimleri: BTC, LTC, ETH, ETC, USD, EUR
Streamity platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrime gelirsek eğer özellikle kripto para alış veriş işlemlerinde doğrudan ve komisyonsuz işlem yapabilme imkanı sunan tek platform sayesinde dijital para işlemleriniz artık daha kolay daha güvenilir hale gelecek. Sizlerinde Streamity platformuna desteklerinizi bekliyor ve bol şanslar diliyorum.
Detaylı bilgi için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder