9 Şubat 2018 Cuma

Çevrimiçi Alışverişte Yeni Düzen: CASHBAG


image
Alışveriş yapmayı hepimiz çok severiz. Hatta sevmeyen yok bile diyebiliriz. Küreselleşen dünyamızda internet kullanımından dolayı artık her şeye ulaşmak bir tık ötede. Özellikle genç nüfusun çoğu artık online alışverişi tercih etmektedir. Mağaza veya alışveriş merkezlerinde dolaşmak yerine internet üzerinden girdiği sitelerde istediği kalitede istediği fiyata alma olanağına sahiptir. Bu da bizler için zamandan tasarruf yapmamızı sağlıyor. Bu yüzden bugün sizlere çevrimiçi alışverişlerimizde nakit para kazanmamızı sağlayan yeni bir platform olan CashBag hakkında bilgiler vermek istiyorum. Genel bilgileri sizlerle paylaşmadan evvel ayrıntılı bilgi isteyenler için ise https://tokensale.cashbag.co/ sayfasını ziyaret etmelerini öneririm.

image
CASHBAG NEDİR?
CashBag işlemeler ve çevrimiçi alışveriş yapan kişiler için yaptığı alışverişlerden dolayı nakit para kazanmalarına ve tasarruf etmelerine yardımcı dijital platformdur. Ethereum blok zinciriyle arayüz kurarak, sadece kendi maliyetlerinizi düşürmekle beraber mikro ödemeleri yapmak ve değişmez bir kayıt tutmamızı sağlayan bir anlık çözüm platformu da diyebiliriz. Cep telefonu , tablet ve bilgisayarlardan otomatik olarak alışveriş yapan kullanıcılara tasarruf uyarısı yapan bir Android Uygulaması ve bir Masaüstü Yardımcı Uygulaması olan (Firefox Safari Chrome) indirebilirsiniz. Müşterilerin her çevrimiçi alımlarında nakit ayırmalarını sağlayan bir cihaz olan uygulamayı hemen indirebilir ve Android veya çalışma alanı çerçevesinde alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. iOS uygulaması da yakın zamanda piyasaya sunulacaktır.
CashBag, 2016 yılında halka açıldı ve 135.000 üye ve 150'nin üzerinde aktif reklam vereni kullanıcı ( tüccar) olmakla beraber bu sayının 2018 yılının ikinci yarısına kadar 2500 satıcının yer alması hedefleniyor.

image
CasBag üyeleri, katılımcı tüccarlarda online alışveriş yaparken nakit ödüller kazanacak. Kazandığı bu ödüller tüccar tarafından ödenecektir ve satış işlemleri satış takibi entegrasyonuyla CashBag tarafından izlenebilecektir. Yeni katılımcılar ödüllerini USD, EUR, AUD, GBP, ZAR para birimlerinden herhangi biri ile alabilecektir. Ödüllerini ERC20 uyumlu cüzdanında saklayabilirler.
CashBag platformunda yapılan işlemleri ödüllendirmek için kullanılan bir CBC (CashBag Coin) simgesi oluşturur. Müşteriler reklamcılık ve çevrimiçi işlemlere katkı sağlayarak CBC simgelerini kazanırlar. Reklam hizmetleri ayrıca jeton satın alarak yapılmaktadır.
Toplam 367.000.000 jetonu kapsayacak. 120000000'in en uç noktası ICO’nun ortasında 1 ETH = 6000 jeton oranında satılacaktır. Ocak ve Şubat 2018 boyunca ön anlaşma devam edecektir. Temel anlaşma,12 Mart ve 2 Nisan 2018 arası planlanmaktadır.
CashBag, Para Üzerine reklam verme hizmetleri için, simge başına 0,000166666 ETH (6000 token / ETH) asgari fiyat fiyatı ile CBC belirteçlerini kabul edecektir.
İŞ ORTAKLARI


image
CASHBAG EKİBİ
Jonathan Miller
Kirsty Henderson
Eugene Benade
Nicolaas Venter
Jonathan Meanwell
Divan Bower
Maggie Benson
Ryan MacGeoghan
Marc Kenigsberg
Konu ile genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrime gelince özellikle alışveriş yapmayı seven kişiler tarafından devrim niteliğinde bir proje bizleri bekliyor. Sizlerinde projeye desteklerini bekliyoruz. Bol şanslar diliyorum.
My Bitcointalk Profile (PinkBlue) : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
Eth Adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder