20 Ocak 2018 Cumartesi

Beluga Pay : Mobil Satış Noktası Platformu

icon_logobeluga.png
Kripto para her geçen gün daha da yaygınlaşıyor ve daha fazla bilinir hale geldi. Ben de sizler için yeni projelerden bahsetmeye devam ediyorum. İnsanlığın gelişim tarihi farklı zamanlarda farklı aşamalardan geçmiştir. Gerek sanayi devrimi gerek bilgisayar devrimi en başta gelen gelişim dönemlerinden bazılarıdır. Günümüzde ise Blockchain ise farklı bir döneme girmiş bulunuyoruz. Olumsuz yönde farklı eleştiriler olsa da gelecek için hayatımızı kolaylaştıracak bir çok yönü mevcuttur. Konuya başlamadan önce Beluga Pay Hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.belugapay.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
011_smart_pioneer.png
Beluga Pay Nedir?
Beluga Pay; Yatırımcıların ticari işlemlerini büyütmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak için ödemelerini dijital hale getirme platformudur. Beluga Pay'ın amacı, bankalara verilmeyen milyarlarca tutarın daha yeni, daha
iyi ve daha adil bir sistemde dağıtımını hedefler. Beluga Pay banka destekli bir platformdur.
Belugapay Nasıl Çalışır?
Sizlere bir örnek vererek açıklamak istiyorum.
Tüketici, beğendiği bir bilgisayarı Beluganın mobil uygulamasını kullanarak sipariş verir. Müşteri sipariş ettiği bilgisayarın ödemesini resmi para ($ , €) veya kripto para (Btc, Ether veya BBI )olarak yapar. Sipariş ettiği bilgisayarın ödemesi, Fiat Currency'daki bir kredi kartı ile yapılırsa, provizyonun gerçekleşmesi için iki iş günü beklemek yerine, diger sistem olan Instant Merchant Deposit alabilmek için BBI tokenlerini kullanmaya karar verir. Eğer ödemeyi kripto para birimi kullanarak yaparsa ödeme işlemi başlatılır ve ilgili kripto para cinsinden ödeme tüccara aktarılır. Bilgisayarı aldığında veya başka bir hizmeti bu şekilde yaptığında her satın alma işleminde tüketiciler için puanlar birikir. Biriken puanlar belli bir seviyeye ulaşınca müşteri başka bir siparişinde ödeme olarak kullanabilir. Mesela bizler kredi kartı alışverişlerimizde para puanlar birikiyorsa ve onu başka alışverişlerimizde geri kullanabiliyorsak bu sistem sayesinde müşteri kripto para şeklinde puan biriktirir. Ve diğer satın aldığı işlemlerde onu kullanabilme özelliğine sahip oluyor. Müşteri sadakat puanları, resmi para birimleri veya Beluga'nın kripto para birimi olan BBI veya diğer kripto para olarak da ödeme yapabilir. Para birimlerinin puana oranı, piyasa dinamiklerine dayanan dahili konfigüratörler ve Oracle tabanı kullanılarak hesaplanır. BBI'ın yapısı, kripto para birimi sahiplerine farklı avantajlar sağlamak için yüzlerce farklı kripto para birimini desteklemeyi hedefliyor.
1_VqzlkUYqHO6PODyfp9m2-Q.png
Beluga Pay platformunda Alex Avila, Hugo Munguia, Saravana Malaichami, Marifer Avila, Carlos Roca, Alan Milke, Alejandro Munoz, Diego Gonzalez, Wenndy Rodriguez, Maty Morales, Yeudiel Vazquez, Yeudiel Vazquez, Oscar Cardenas, Leo Lopez, Ricardo Robles, Andrea Figueroa gibi ekip liderleri bulunmaktadır.
ICO Bilgileri:
Ico lansmanı: 1 Mart 2018
Ico Bitişi: 31 Mart 2018
Ico simgesi: BBI
Toplam BBI Token: 100,000,000
oluşturulacak tokenler ERC-20 e uyumlu olacak satışlar 1 Aralık 2017 de başladı. Satılmayan bütün tokenler imha edilecek.
Beluga Pay Ürünleri:
Beluga POS: Küçük esnaflar için kripto para banka kartı ve kredi kartlarını kabul edecek gelişmiş bir mobil uygulama olacak. Aynı zamanda müşterileri takip etme, yönetme ve büyümenizi takip etmeye izin verir.
Beluga Restaurant sürümü: Siparişleri ve yemek menülerini takip etmenize yönetmenize yardımcı olan bir tablet uygulaması geliştirmeyi hedefliyor..
Beluga P2P: Arkadaşlarınızla p2p ödeme transferleri başlatan, kullanıcı dostu bir mobil uygulamayı geliştirilmeyi hedefliyor.
Beluga ödeme verileri: Tüccarlar, BBI tokenleri ile isimsiz harcama düzenlerini görmelerine izin verebilen verileri satın alabilme imkanı sunuyor.
Şahsi fikirlerime gelince Beluga Pay ilerisi için faydalı olacak güzel bir sistem geliştirmiş. Bir nevi kredi kartı ödemesi gibi artık ödemelerimizi BBI ile yapıp üstüne puan alabileceğiz. gelecek için güzel bir yatırım. Peki sizler bu yatırımın bir parçası olmak istemez misiniz? ICO nun bitmesine kısa bir süre kaldı. O halde daha fazla beklemeye gerek yok. Sizde Beluga Payda yerinizi alın. Bol Şanslar...
Konu ile alakalı linkler:
Web Site: https://www.belugapay.com/
White Paper: https://belugapay.com/assets/beluga_whitepaper_V9.4.pdf
Medium: https://medium.com/@BELUGAPAY
Twitter: https://twitter.com/BelugaPay
Facebook: https://www.facebook.com/belugapay
Telegram: https://t.me/belugapay
My Bitcointalk Profil (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
EHT adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder